Novinky:

  • 12.12.2020

    Aktualizácia spevníka s pridaním pesničiek a prečíslovaním strán. Viac v časti spevníka.

  • 24.1.2020

    Aktualizácia vzhľadu.

  • 14.1.2020

    V časti spevníka pridaná časť odkazov na iné(cudzie) spevníky na internete. A v časti nôt na Veľkú Noc pridaná jedna pieseň na Kvetnú Nedeľu.

  • 12.2.2019

    Aktualizácia vzhľadu stránky.

  • 20.2.2018

    Aktualizácia spevníka a príloh pre Veľkú Noc.

Some placeholder content for the collapse component. This panel is hidden by default but revealed when the user activates the relevant trigger.

Svadba 16.08.2008

14.3.2016

Ani tieto prázdniny sme si nenechali ujsť spievanie na svadbe. Tento krát v Spišskej Sobote. Na začiatku som mal chuť si zaspievať bolo nás 11… a ostalo nás 5. Takže to vyzerá tak, že nakoniec budeme musieť slovo zbor v názve predsa len vymeniť za kapela. Ale všetci čo neboli môžu ľutovať. Keďže Laci nevedel koľko nás bude tak povedal: Mnoho. A tak sme dostali tri krabice dobrých koláčov. To ako sa napchávame koláčmi nie je zdokumentované. Nebolo času. Koláče boli veľmi dobré…
Na záver ešte dve úsmevné maličkosti:
1. Ako to už na svadbách chodí boli v kostole aj deti. Jeden malý chlapec kostol asi veľmi často z vnútra nevidí. Jeho reakcia pri pozdvihovaní, keď miništrant zazvonil, bola jednoznačná celému kostolu: Bim – bam.
2. Ku koncu sobášu bolo zaujímavé sledovať, ako sa do kostola začali sťahovať aj tý svadobčania, čo to pôvodne vôbec nechceli. Príčina? Veľmi jednoduchá. Vonku začalo pršať… Pán Boh sa postará…