Novinky:

  • 12.12.2020

    Aktualizácia spevníka s pridaním pesničiek a prečíslovaním strán. Viac v časti spevníka.

  • 24.1.2020

    Aktualizácia vzhľadu.

  • 14.1.2020

    V časti spevníka pridaná časť odkazov na iné(cudzie) spevníky na internete. A v časti nôt na Veľkú Noc pridaná jedna pieseň na Kvetnú Nedeľu.

  • 12.2.2019

    Aktualizácia vzhľadu stránky.

  • 20.2.2018

    Aktualizácia spevníka a príloh pre Veľkú Noc.

Some placeholder content for the collapse component. This panel is hidden by default but revealed when the user activates the relevant trigger.

Kontakt a o nás ... a o nás

23.1.2020

Echo logo Pri registrácii nášho zboru sme do charakteristiky spoločenstva napísali asi toto: „Základom činnosti Mládežníckeho katolíckeho speváckeho zboru vo farnosti POPRAD je výber, úprava a nácvik piesní, ktoré tvoria časť omšovej liturgie na sv. omšiach pre mládež. Popritom sa venujeme aj rozvoju hrania na hudobných nástrojoch – hlavne v oblasti improvizácie – u členov zboru, ktorí tvoria zároveň sprievodnú kapelu.“
 ·   Toľko oficiálnosti. Možno k tomu ešte dodať: Vidieť, a hlavne počuť, nás môžete aj počas vianočných a veľkonočných sviatkov.
 ·   Zhmotnené výsledky našej práce sa zatiaľ prejavili do nahratia už troch hudobných CD. To prvé bolo naozaj len pokus zvečniť zbierku niektorých obľúbených piesní a zároveň cestovalo ako demo nahrávka až za more do Ameriky.

Druhé CD, pod názvom Skrytý Kráľ, už bola serióznejšia práca.

Skrytý kráľ
Skrytý kráľ

Tretie, a zatiaľ posledné CD pod názvom Niečo nové, uzrelo svetlo sveta v júni 2007.

Niečo nové
Niečo nové

 ·   Obrázok nad týmto textom je LOGO nášho zboru. Jeho autorom sú Peter Gancarčík ako víťaz súťaže o logo zboru a Tomáš Gallovič ako strieborný v tejto súťaži. Vo výslednom logu sa spojili obidva ich návrhy.
 ·    Chceme sa Vám poďakovať, že ste sa dočítali až sem, na naše stránky. Veríme, že to nie je poslednýkrát a vzhľadom na vysokú pravdepodobnosť pravidelných aktualizácií tu nájdete vždy niečo nové.
 ·    Ešte by som Vás, zboristov, chcel poprosiť, ak budete mať čokoľvek (príspevok, nápad …), čo by zapadlo do kontextu týchto stránok, tak mi to, prosím, dajte vedieť. Ako? Tak, ako to povedal Majster N: „Kvákajte, bliakajte, telefonujte, mailujte…“
 ·    Takže dúfam, že budeme musieť o chvíľu rozšíriť priestor na webovom serveri. :)

 

 Kontakt na nás je cez mňa. E-mailovú adresu najdete v dolnej časti webu.